Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Γραπτή δήλωση περί των λεγόμενων "διαγραφών"

Όλοι αυτοί που θα έπρεπε να απολογούνται γονατιστοί στον Κυπριακό λαό για τη συμμετοχή τους στην καταστροφική κυβέρνηση Χριστόφια, αλλά και για τη συμβολή τους στην εκλογή του ηγέτη του ΝΑΙ Νίκου Αναστασιάδη, συναθροίστηκαν χθες για να χαράξουν τη «νέα πορεία» του ΔΗΚΟ στη βάση του πολιτικού κανιβαλισμού.

Επ’ αυτού, δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν αναγνωρίζω κανένα δικαίωμα στο ληξιπρόθεσμο πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν και στη μικρή παρέα του να μου αφαιρέσουν την ιδιότητα του μέλους του ΔΗΚΟ.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω υπηρέτης των αρχών και αξιών που υπηρέτησε διαχρονικά το ΔΗΚΟ, στην ένδοξη «προ Καρογιάν» εποχή του.

Κάνω έκκληση στον περήφανο κόσμο του ΔΗΚΟ να πυκνώσει τις τάξεις του κόμματος σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι και να απαλλάξει το κόμμα και τον τόπο από το φαινόμενο «Καρογιάν», που κατάντησε το κόμμα του Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου σε απλό νεροκουβαλητή και φθηνό κομπάρσο του Δημήτρη Χριστόφια και του Νίκου Αναστασιάδη, των «γενναίων προσφορών» και των «κουρεμάτων».

Υ.Γ. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμπεριλαμβάνομαι στην ίδια λίστα «διαγραφών» με τους ανιδιοτελείς ιδεολόγους του ΔΗΚΟ Αντρέα Αγγελίδη και Άριστο Χρυσοστόμου.


30/5/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου